Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

майданчик на площі Святого Теодора

ФБ департаменту містобудування

Четвер, 9 вересня 2021, 11:35

Дитячий майданчик на площі Святого Теодора у Львові визнали найкращим в Україні

майданчик на площі Святого Теодора

П'ять проектів, реалізованих у Львові, отримали відзнаки Національної премії з ландшафтної архітектури та садового дизайну.

Про це повідомила пресслужба департаменту містобудування Львівської міської ради.

Ще 27-28 серпня на території ботанічного саду імені О. Фоміна в Києві пройшла Національна премія з ландшафтної архітектури та садового дизайну, на якій відзнаки отримали п'ять проектів, реалізованих у Львові.

Лауреатом Першого ступеня ступеня у категорії "Дитячі майданчики" став ігровий простір на площі Святого Теодора.

Лауретами Другого ступеня стали в категорії "Прибудинкові території" − благоустрій внутрішньоквартального двору Zelena Street, а в категорії "Реконструкція вулиць" − капітальний ремонт вулиці Пекарської.

Додамо, реконструкція площі Двірцевої стала лауретом Третього ступеня у категорії площі, а капітальний ремонт вулиці Руданського − у категорії "Реконструкція вулиць".

Зазначимо, Українська національна премія з ландшафтної архітектури та садового дизайну присуджується за кращі суспільні ландшафтні об'єкти, виконані на території України за останні 10 років, а до складу журі входили фахівці з Латвії, Ірландії, Бельгії та України.

Нагадаємо, 6 вересня у місті завершився ремонт вулиці Пекарської і її повністю відкрили для автівок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.