Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Четвер, 9 вересня 2021, 16:48

У львівських школах 14 класів навчаються дистанційно через коронавірус

школа у Львові

Станом на сьогодні Covid-19 підтвердили в 11 працівників закладів освіти Львова та 19 школярів.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні, 9 вересня, у Львові 14 класів міських шкіл навчаються дистанційно через підтверджений Covid-19 в 11 працівників закладів освіти Львова та 19 школярів.

Зазначимо, львівські школи продовжують працювати у звичному режимі. Наразі триває вакцинація працівників закладів освіти.

"Ми продовжуємо навчання в очному режимі. Також постійно відбувається вакцинація працівників шкіл та дитсадків нашого міста. Є великий запит на вакцинацію, зокрема цього тижня ми вже мали багато випадків, коли організовували масові щеплення в закладах освіти. Наступного тижня у нас запланована масова вакцинація педагогічних працівників впродовж декількох днів" − повідомила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик.

Нагадаємо, у Львівській області перше щеплення від коронавірусу зробили 39 452 працівників освітніх закладів.

Додамо, у Міністерстві охорони здоров'я планують перевести країну у "жовту" карантинну зону з 13 вересня. Відвідувати заклади освіти у жовтій та помаранчевій зоні можна за умови, якщо в ньому вакциновано щонайменше 80% персоналу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.