Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 10 вересня 2021, 16:34

Поблизу Винниківського лісу збудують нову багатоповерхівку

візуалізація

Виконком дозволив знести існуючі будівлі та збудувати на вул. Лодія, 6 багатоповерхівку на 30 квартир.

Сьогодні, 10 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Джаст профіт" нежитлових будівель під багатоквартирний житловий будинок з приміщеннями громадського призначення та вбудованим паркінгом на вул. П. Лодія, 6 у м. Львові зі знесенням існуючих споруд.

Нову багатоповерхівку збудують на земельній ділянці поблизу Винниківського лісу, площею 0,1877 га, що перебуває у комунальній власності та передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, нова багатоповерхівка матиме висоту 18 метрів, що становитиме п'ять поверхів: паркінг, три житлових поверхи та технічний поверх. Її збудують на місці існуючих одноповерхових будівель – складів та ковбасного цеху, які планують знести. На першому поверсі передбачений паркінг на 33 місця. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 50%. 

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, всього у будинку буде 30 квартир, передбачений майданчик для занять фізкультурою на 23,86 м², ігровий майданчик для дітей на 50,01 м², майданчик для сміття та стоянка велосипедів.

Земельна ділянка, на якій зведуть багатоповерхівку, належать до зони Ж-1 – зона садибної житлової забудови відповідно до зонінгу Личаківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Джаст профіт" зареєстроване у Львові з 2015 року за адресою майбутнього будівництва, займається зведенням житлових і нежитлових будівель. Власниками фірми є двоє мешканців Дублян Володимир Волинець та Денис Наконечний та їхня будфірма "Еталонхаус", що зареєстрована у 2008 році у Дублянах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.