Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lviv.gp.gov.ua

П'ятниця, 10 вересня 2021, 16:45

Двох львівських митників викрили на хабарництві

хабар

Інспектори Львівської митниці вимагали хабарі за безперешкодне митне оформлення товарів.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури.

Прокурори повідомили про підозру двом державним інспекторам митного поста "Яворів" Львівської митниці Держмитслужби за фактами вимагання та одержання хабарів.

"Підозрювані розробили та впровадили злочинну схему вимагання та одержання неправомірної вигоди. З водія кожного автомобіля, який заїжджав на митну територію України фігуранти вимагали по 1 000 грн за безперешкодний пропуск смугою спрощеного митного контролю "зелений коридор" вживаних товарів з Республіки Польща" – наголосили у прокуратурі.

Одного із митників ли при одержанні чергового хабара. Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів та відсторонення їх від посад.

Також перевіряється причетність керівництва митного поста до вчинення цього кримінального правопорушення.

Нагадаємо, наприкінці серпня правоохоронці повідомили про підозру у хабарництві старшому державному інспектору Галицької митниці, а у липні працівники Галицької митниці вимагали гроші за безперешкодне ввезення вантажу до України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.