Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Вівторок, 14 вересня 2021, 14:02

Підвищення податків призведе до відтоку інвесторів – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Комітет з питань фінансів почав розгляд поправок до законопроекту, який збільшує податкове навантаження на малий, середній та великий бізнес.

У понеділок, 13 вересня, Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики почав розгляд поправок до Законопроекту 5600, який збільшує податкове навантаження на малий, середній та великий бізнес.

Про це в коментарі телеканалу Україна 24 розповів народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

Він зазначив, що подав до цього Законопроекту до другого читання 343 поправки, проте, на його думку, жодна з них не має шансу бути врахованою.

«Чітко усвідомлюю весь негатив, який несе ця законодавча ініціатива в майбутньому і варто зробити все можливе, аби в Раді не назбиралося необхідної кількості голосів», – зазначив Цимбалюк.

На його думку, нинішня влада взяла курс на те, аби в податковому зашморгу задушити український бізнес.

«Влада мала би реагувати на всі виклики фахово, відповідально і вчасно, а в підсумку пропонує ганебний проект Закону 5600, яким давить усіх, хто працює, особливо підприємства, які дають валюту», – зауважив політик.

За словами Цимбалюка, в іншому випадку Державний бюджет просто недоотримає грошей.

«Коли держава намагається збільшити податкову базу, то відбувається найгірше, що можна собі уявити, – відтік інвесторів», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.