Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Четвер, 16 вересня 2021, 11:20

Депутати Львівської облради планують затвердити Кодекс етики

Львівська облрада

У Львівській обласній раді створили робочу групу для написання Кодексу етики депутатів.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Вчора, 15 вересня, під час засідання комісії з питань законності, депутатської етики, регламенту та свободи слова Львівської обласної ради депутати обговорили пропозиції щодо формування Кодексу етики депутатів. 

Депутати вирішили створити робочу групу в межах постійної профільної комісії та залучити до написання документу представників усіх фракцій, а також експертів від громадських організацій.

"Досі у Львівській обласній раді такого кодексу не було. Як голова комісії я подав пропозицію сформувати такий документ. Ми підготували перший текст редакції, його розглядатиме робоча група. Від кожної фракції надходитимуть пропозиції, також ми врахуємо рекомендації антикорупційних правоохоронних органів, інститутів громадянського суспільства" − повідомив голова комісії з питань законності, депутатської етики та регламенту Роман Фединяк.

Нагадаємо, у лютому на сесії Львівської міської ради депутат від партії "Самопоміч" та директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко запропонував прийняти Кодекс етичної поведінки депутата, що передбачатиме штрафи за його порушення.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.