Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

portal.lviv.ua

Середа, 16 січня 2013, 17:31

Влада Львова не приймала рішення про перенесення «Вернісажу» - Садовий

Керівництво міста Львова не приймало жодного рішення про перенесення ринку виробів народного промислу «Вернісаж» з площі Вічевої, на вул. Кривоноса.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Мер Львова звернувся до усіх працівників ринку: «Хочу заспокоїти всіх, хто працює на «Вернісажі». Сьогодні таке рішення на рівні керівництва міста ніким не приймалося. Можливо, хтось собі має якісь фантазії. Нехай він їх залишить при собі і не збурює людей».

Андрій Садовий запевнив, що туристична інфраструктура міста і надалі розвиватиметься, створюватимуться нові туристичні центри у Львові: «На сьогодні їх є три: у Ратуші, на залізничному вокзалі, в аеропорту. На вул. Кривоноса планується зробити ще один туристичний центр, щоб ті люди, які приїжджають до Львова автобусами, могли там же отримати інформацію, щоб була відповідна сфера послуг. Це жодним чином не повинно впливати на працівників Вернісажу».

Нагадаємо, згідно з проектом ухвали Львівської міськради, ринок товарів народного промислу "Вернісаж" можуть перенести із пл. Вічевої, 1 у центрі міста на ріг вул. Кривоноса та Замкової у районі Високого Замку. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.