Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Вівторок, 21 вересня 2021, 11:24

У Львові до кінця року перекрили частину вулиці Шевченка

перекриття руху

З 20 вересня у місті перекрили рух авто на ділянці від вул. Єрошенка до вул. Яцкова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зі вчора,  20 вересня, й до кінця цього року у місті перекрили рух транспорту на вул. Шевченка, на ділянці від вул. Єрошенка до вул. Яцкова.

Роботи проводить підрядна організація ТзОВ "Онур" на замовлення ЛКП "Львівавтодор".

"Закрили ще одну невеличку ділянку дороги від вул. Єрошенка до вул. Яцкова. Наступною буде ділянка від вул. Яцкова до вул. Бортнянського. Зараз опрацьовуємо можливості якісного об’їзду для того, щоб зменшити незручності для мешканців і гостей при роботі на цій ділянці. Максимальну кількість робіт по цій вулиці плануємо закінчити в цьому році" – наголосив директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк.

За його словами, вся автентична бруківка, яку знімають, складують на вул.Пластовій. Натомість, відповідно до проекту, тут використають нову, більшу за розміром, бруківку.

Нагадаємо, у червні цього року розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка, який передбачає проведення ремонтних робіт на ділянці від вул. Залізничної до вул. Ярослава Мудрого. Вартість робіт, які виконує компанія "Онур", складає 186,6 млн грн.

З січня 2020 року підрядна організація ТзОВ "Онур" розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Вартість робіт склала 89,6 млн грн

Як повідомляли Варіанти раніше, вздовж усієї вулиці Шевченка замість бруківки зроблять асфальтне покриття, змінять кількість смуг, дозволять двосторонній рух приватних авто, облаштують "розумні" світлофори, а також планують облаштувати кільце на перетині з вул. Левандівською.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.