Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Європейська Солідарність

Фб Петра Адамика

Вівторок, 21 вересня 2021, 16:40

ЄС розпочала опитування львів'ян щодо бюджету Льова на 2022 рік

Європейська Солідарність

Львівська міська рада розпочала опитування мешканців Львова щодо пріоритетних напрямків бюджетних витрат у 2022 році.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради від Європейської Солідарності Петро Адамик на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Наші намети стоять у кожному районі міста Львова, там, де мешканці можуть наживо поспілкуватися зі своїми депутатами. Ми чітко хочемо знати, які проблеми у місті, на думку львів'ян, варто розв'язувати насамперед" – написав Петро Адамик.

За його словами, Європейська Солідарність вважає, що бюджет Львова 2022 року необхідно формувати з огляду на думку мешканців міста, а не депутатів чи працівників мерії.

"Ми докладемо всіх зусиль, щоб бюджет Львова 2022 був справді народним, а тому мусимо врахувати усі реальні потреби громади" – додав Адамик.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.