Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

кінопалац ім. О. Довженка

Середа, 29 вересня 2021, 17:04

Кінотеатр Довженка отримав понад 400 тисяч з бюджету Львова

кінопалац ім. О. Довженка

Всі кошти скерують як внески до статутного капіталу комунального підприємства.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №414 від 2о вересня 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 439 тис грн для ЛКП "Культурно-мистецький центр ім. О. Довженка".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування за рахунок коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади управління культури департаменту розвитку – в сумі 439 525 грн", – йдеться у документі.

Усі кошти отримає ЛКП "Культурно-мистецький центр ім. О. Довженка".

Нагадаємо, наприкінці квітня 2018 року на посаду директора ЛКП "Культурно-мистецький центр ім. О. Довженка" призначили Марту Іванишин, а сам конкурс оголосили у березні того ж року.

Крім цього, наприкінці 2019 року депутати збільшили статутний комунального підприємства до 18 млн грн. 

Востаннє статутний фонд підприємства збільшували у листопаді 2018 року з 4 до 6 млн грн. Тоді наголошували, що ці додаткові кошти спрямують на модернізацію приміщення закладу, створення належних умов для проведення концертів, встановлення протипожежної сигналізації, облаштування глядацької зали, гримерних приміщень та фойє.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.