Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

комісія облради

lvivoblrada.gov.ua

Четвер, 23 вересня 2021, 17:25

З бюджету Львівщини виділять понад 600 тисяч на придбання квартир для дітей-сиріт

комісія облради

Депутати передбачили 648 тисяч гривень як співфінансування з обласного бюджету на закупівлі 4 квартир для дітей-сиріт.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради. 

Вчора, 22 вересня, на засіданні регіональної комісії з питань забезпечення житлом дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Львівській області депутати підтримали закупівлю 4 квартир для дітей-сиріт.

Зокрема, члени комісії підтримали пропозиції чотирьох територіальних громад, щодо виділення їм коштів з обласного бюджету на співфінансування закупівлі 4 квартир для дітей-сиріт.

На закупівлю виділять 648 тисяч гривень з бюджету розвитку, у межах обласної програми закупівлі житла для дітей-сиріт. Решту дофінансують Бісковицька, Стрийська, Солонківська громади та Червоноградська РДА.

"Загалом від початку року з обласного бюджету Львівська обласна рада, шляхом співфінансування долучилася до придбання 15 осель для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки, на понад 4 мільйони гривень. Також обласна комісія затвердила перелік з 43 осіб, з-поміж дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 16 до 35+ років, яким закуплять житло за гроші державного бюджету. Загалом йдеться про 16,77 млн грн з держбюджету" – заявив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.