Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

газонокосарка-трактор

busk-portal.com

Четвер, 23 вересня 2021, 14:45

У Красненській ОТГ за кошти бюджету придбали нову газонокосарку

газонокосарка-трактор

Красненська селищна рада придбала газонокосарку-трактор шведської компанії.

Про це повідомляє Буський медіа-портал.

Красненська селищна рада придбала нову спецтехніку – газонокосарку-трактор (садовий райдер) шведської компанії Низдгата моделі КС 318Т.

Багатофункціональний райдер покликаний доглядати за великими площами газонів, виконуючи акуратну стрижку рослин. Техніка може обслуговувати приватні домоволодіння, території парків, спортивних майданчиків і зон відпочинку під відкритим небом.

Садовий агрегат можна доповнювати різним навісним обладнанням для розширення функціональних завдань.

За словами селищного голови Романа Фурди, нова спецтехніка дозволить збільшити кількість та якість комунальних послуг, що надаються населеним пунктам, установам та населенню, а також сприятиме покращенню благоустрою громади.

"Важливе рішення про закупівлю нової техніки ми приймали спільно з депутатським корпусом. Ми власними силами зможемо наводити лад на території, це й вивезення сміття та косіння трави. Зараз в комунальному підприємстві йдуть організаційні процеси для подальшого надання послуг населеним пунктам, установам та мешканцям Красненської громади" – наголосив Роман Фурда.

Нагадаємо, у липні цього року Красненське комунальне підприємство отримало нову спецтехніку, а саме дробильну установку для переробки деревини на щепу, яку селищна рада придбала за кошти місцевого бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.