Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

парк у Львові

Понеділок, 27 вересня 2021, 15:17

У Львові передбачили понад 30 мільйонів на чотири парки міста

парк у Львові

Чотири львівські парки отримали дофінансування у сумі 32 мільйонів гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У Львові додатково виділили кошти у розмірі 32 мільйонів гривень на чотири парки. Йдеться про Личаківський парк, парк Виговського, Скнилівський та Замарстинівський.

За словами голови фракції Європейська Солідарність у Львівській міській раді Петра Адамика, депутати цієї фракції напередодні задекларували ініціативу реконструювати та привести до належного вигляду усі парки та сквери Львова та приєднаних громад до завершення своєї каденції.

"До завершення каденції ми всією фракцією Європейська Солідарність задекларували ініціативу привести до належного вигляду усі парки і сквери. Ми поставили собі амбіційну ціль: повна реконструкція, впорядкування та комфортне облаштування усіх без виключення парків та скверів Львова. Сьогодні маємо перші результати" – заявив Петро Адамик.

Зокрема, на Замарстинівський парк передбачили 3 мільйони гривень з бюджету, Личаківський парк після перерозподілу бюджету розвитку отримав дофінансування у 25 мільйонів гривень з бюджету, парк Виговського –  додатково 3 мільйони гривень з бюджету, а Скнилівський парк – 1 мільйон гривень.

"Ми готові неухильно дотримуватимемося своєї обіцянки. Бо це насправді потрібно нам усім, озеленене, чисте місто важливе як для нинішніх мешканців міста, так й для наших дітей-внуків" – додав Адамик.

Нагадаємо, офіційно у Львові є 108 скверів та 33 парки. Вони у різному стані - від доволі впорядкованих, як Стрийський парк, так і до занедбаних, як, наприклад, парк Залізна вода чи Боднарівка.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.