Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

комісія міськради

lvivrada.gov.ua

Вівторок, 28 вересня 2021, 14:04

Львівські призери Паралімпійських ігор та їхні тренери отримають премії

комісія міськради

Призери і тренери цьогорічної Олімпіади та XVI Паралімпійських ігор отримають від 124 до 250 тисяч гривень з бюджету Львова.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Під час засідання постійної комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків Львівської міськради депутати прийняли рішення виділити з міського бюджету Львова премії від 124 до 250 тисяч гривень для призерів XVI Паралімпійських ігор, їхніх тренерів, а також тренерів, які виховали призерів цьогорічної Олімпіади.

За словами голови комісії, депутатки фракції Європейська Солідарність Лейли Мелесової-Вальчак, відповідний проєкт ухвали ше мають розглянути на сесії Львівської міськради.

"Це дуже круто, що з міського бюджету вдається залучити кошти на премії для спортсменів, які представляли Львів на Паралімпійських іграх, а також важливо преміювати і їхніх тренерів, адже успіх спортсмена – це величезна робота і праця тренера. Кожен зі спортсменів-паралімпійців отримає по 250 тисяч гривень, а їхніх тренерів преміюють по 124 тисячі гривень. Також у цьому переліку передбачили грошові винагороди у 124 тисячі гривень і для тренерів, які разом зі своїми вихованцями здобули переможні медалі на XXXII Олімпіаді.

Переконана, що такі премії повинні бути в рази більшими, проте зараз велику роль відіграє обмежений бюджет. Це чудова мотивація для наших львівських спортсменів та їхніх тренерів досягати ще вищих результатів ще кращих результатів" – наголосила Лейла Мелесова-Вальчак.

Окрім того, члени комісії погодили додаткове фінансування на утримання та навчально-тренувальну роботу дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

"Ми додатково погодили кошти у сумі 7 мільйонів гривень для забезпечення повноцінного функціонування дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Переконана, що на дитячо-юнацькі спортивні школи потрібно додавати кошти, адже вони роблять і ремонти, і навчально-тренувальні збори, і утримують приміщення, і забезпечують спортивним інвентарем, а також виховують чудових спортсменів та майбутніх переможців. Спорт потрібно розвивати!», - додала депутатка.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.