Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

Вівторок, 28 вересня 2021, 16:10

У Львові планують відновити автобусний маршрут

львівські маршрутки

Депутати Львівської міськради дали протокольне доручення управлінню транспорту щодо негайного відновлення маршруту № 25.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Під час засідання постійної комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності Львівської міської ради депутати підтримали звернення мешканців вул. Старознесенської та Кривчицького напрямку щодо відновлення роботи автобусного маршруту №25.

Зокрема, депутати дали протокольне доручення управлінню транспорту Львівської міської ради щодо негайного відновлення маршруту № 25.

"На час ремонту вул. Б. Хмельницького автобусний маршрут №25 припинив їздити, натомість за скороченим маршрутом курсував №25 а. Попри те, що на вул. Б. Хмельницького вже завершився ремонт, маршрут №25 досі не відновив свою роботу. Для львів'ян це завдає суттєвих незручностей, адже частина мешканців позбавлена нормального сполучення. Ми маємо підписні листи, звернення від мешканців, тож сьогодні дано протокольне доручення управлінню транспорту щодо негайного відновлення маршруту №25" − повідомив депутат фракції "Європейська солідарність" Володимир Лесик.

Також комісія розглянула звернення мешканців Сихівського району щодо врегулювання сигналу світлофору для водіїв, які рухаються проспектом Червоної Калини. А саме мешканці просять збільшити тривалість "зеленого" сигналу світлофору на вул. Червоної калини, 61 біля супермаркету "Арсен" для водіїв, які рухаються проспектом Червоної Калини.

Депутати вирішили провести наступне засідання комісії на вул. Червоної Калини, 61 та на вул. Раппапорта, де планують нормалізувати проїздний трафік на час ремонту вул. Шевченка.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.