Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лейла Мелесова-Вальчак

lvivrada.gov.ua

Вівторок, 5 жовтня 2021, 17:30

Львівські веслувальники та лучники отримають премії за призові місця на чемпіонатах світу

Лейла Мелесова-Вальчак

Депутати на комісії культури погодили виділення премій львівським спортсменам і їхнім тренерам.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

На засіданні постійної комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв‘язків Львівської міської ради депутати погодили премії талановитим, перспективним спортсменам і їхнім тренерам.

За словами голови комісії, депутатки фракції Європейська Солідарність Лейли Мелесової-Вальчак, погодили кошти за результати змагань:

- чемпіонату світу з веслування серед дорослих, який відбувся 15-19 вересня 2021 р. у м. Копенгаген (Королівство Данія);

- чемпіонату світу з веслування серед юніорів та молоді до 23 років, який відбувся 3-6 вересня 2021 р. у м. Мортемор о Велло (Португалія);

- чемпіонату світу зі стрільби з лука серед юніорів та кадетів, що відбувся 7-16 серпня 2021 року у м. Вроцлав (Польща).

"Такі премії талановиті спортсмени та їхні тренери отримають за золоті, срібні та бронзові місця" – пояснила Лейла Мелесова-Вальчак.

Нагадаємо, напередодні депутати погодили грошові винагороди для Переможців XVI Паралімпійських ігор, їх тренерів та тренерів, що виховали призерів XXXII Олімпіади.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.