Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Кузик

Фб ЄС Львів

Четвер, 7 жовтня 2021, 14:43

Нова амбулаторія на вул. Під Голоском має належати до 1-ї міської лікарні – Кузик

Євген Кузик

Депутати прийняли у власність приміщення на вул. Під Голоском, 24 під нову амбулаторію сімейної медицини.

Сьогодні, 7 жовтня, на сесії Львівської міської ради депутати проголосували ухвалу, якою місто приймає від забудовника у власність приміщення під нову амбулаторію сімейної медицини на вул. Під Голоском, 24.

Як заявив депутат від Європейської Солідарності Євген Кузик, також депутати погодили кошти на капітальний ремонт приміщення під медзаклад у сумі 2,8 мільйона гривень. Обранці наполягли, щоб амбулатооію взяла на баланс 1-ша міська клінічна лікарня ім. Князя Лева.

"Ми вже більше пів року працюємо над медичною стратегією міста Львова, і чітко визначили, що плановим лікуванням у Львові буде займатись ТМО #2 "Клінічна лікарня планового лікування, реабілітації та паліативної допомоги». Історично склалось, що КНП "Львівська 1-а міська клінічна лікарня імені Князя Лева" разом з міськими поліклініками займались розвитком сімейної медицини. Давайте не руйнувати те, що працює добре, рухатись відповідно до тої стратегії, яку ми спільно напрацьовуємо і думати більше над покращенням якості надання допомоги у лікарнях та відповідно ТМО, не змішуючи напрями їх роботи" – наголосив депутат Кузик.

Сьогодні депутати більшістю проголосували за ухвалу "Про надання згоди на прийняття у власність нежитлових приміщень на вул. Під Голоском, 24 шляхом укладення договору пожертви".

"Досі працівники міської ради хотіли передати амбулаторію сімейної медицини на баланс Клінічної лікарні швидкої допомоги, хоча цей медзаклад пріоритетно займається невідкладною допомогою. Тому депутати вирішили діяти згідно з логікою новостворених ТМО і передати амбулаторію 1-й лікарні, яка пріоритетно займається сімейною медициною" – пояснив Кузик.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.