Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Віталій Антонов

П'ятниця, 8 жовтня 2021, 10:05

Антонов планує купити мережу магазинів Коло

Віталій Антонов

Власник автозаправок ОККО Віталій Антонов планує купити мережу магазинів "Коло".

Про це повідомила Українська правда.

Мережу "Коло", до якої входить понад 250 магазинів формату "біля дому", планують продати. Перемовини ведуть з мережею автозаправок "ОККО".

Зазначимо, співзасновник "Коло" Сергій Войцеховський не підтвердив і не спростував перемовини. Ймовірна вартість угоди становить 15–20 млн доларів.

Засновану в 2017 році мережу "Коло" розвиває компанія "Арітейл", 90% якої належать акціонерному товариству "Магнітар", 10% − кіпрській B. V. Eternity Holdings Limited. Ритейлера пов'язують з одним із співвласників найбільшої мережі "АТБ-Маркет" Геннадієм Буткевичем. У системі YouControl Буткевич значиться кінцевим бенефіціарним власником "Арітейл".

Нагадаємо, Віталій Антонов є найбагатшим серед львів'ян та 16-й у рейтингу найбагатших українців з капіталом 600 млн дол. 

Зазначимо, Віталій Антонов є мажоритарним акціонером ПАТ "Концерн Галнафтогаз", яке володіє мережею автозаправних комплексів "ОККО". 

OKKO Group – всеукраїнський холдинг, флагманом якого є мережа АЗК "ОККО" ("Концерн" Галнафтогаз"). До складу OKKO Group входить понад 10 різнопрофільних бізнесів в сфері виробництва, торгівлі, будівництва, страхових, сервісних та інших послуг.

Додамо, Львівська міська рада планує стягнути з АТ "Концерн Галнафтогаз" майже 150 тис грн безпідставно збережених коштів.

У 2022 році холдинг ОККО Group розпочне будівництво цілорічного курорту в смт. Славське, яке планували розпочати у 2021 році, а про будівництво цього курорту стало відомо ще у 2019 році, тоді OKKO Group зареєстрували у смт. Славське.

У холдинг також входить житлово-будівельна компанія "Ваш дім". У жовтні 2019 року у міськраді погодили будівництво цією компанією багатоповерхового житлового кварталу на вул. Пасічній, 133 на площі майже 12 га. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.