Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

садочок на вул. Малоголосківській

Фб Садового

П'ятниця, 8 жовтня 2021, 11:52

У листопаді на Малоголосківській відкриють дитячий садочок на 350 місць

садочок на вул. Малоголосківській

З листопада на вул. Малоголосківській, 34 запрацює дитячий садочок на 18 груп для 350 дітей.

Сьгоодні, 8 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення щодо прийняття на баланс відділу освіти Шевченківського та Залізничного районів міста будівлі закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №8 на вул. Малоголосківська, 34 у Львові.

Згідно із цим рішенням, дитячий садочок відкриють з 1 листопада цього року.

Як написав міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці, у дитячому садочку відкриють 18 груп на 350 дітей.

"У зазначеній дошкільній установі передбачено відкриття 18 груп із врахуванням віку вихованців, зокрема: 4 групи раннього віку – (2-3 роки); 14 дошкільних груп – (3-6(7) років). Загальна проєктна потужність закладу складатиме 350 осіб" – зазначив Садовий.

У садочку передбачені приміщення для групи з дітьми із особливими освітніми потребами, приміщення для навчальних груп для дітей, допоміжні приміщення, харчоблок, пральні.

На території садочку облаштована котельня, спортивний та ігровий майданчики.

Нагадаємо, створення дитячого садочку на вул. Малоголосівській погодили депутати Львівської міськради ще у липні цього року.

Додамо, у лютому цього року на своєму засіданні комісія архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міськради погодили винести на сесію міськради рішення щодо забудови на вул. Малоголосківській, де планували збудувати школу та три дитячих садочки.

А у квітні начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик повідомила про намір у 2021 році відкрити 18 груп у закладах дошкільної освіти на вул. Малоголосківська, 34 – садочку, який будують для Львова забудовники.

Додамо, у червні минулого року виконком міськради скасував дозвіл на будівництво компанією MS багатоквартирного житлового будинку на вул. Малоголосківській через численні порушення. А у березні 2020 року на вул. Малоголосківській дозволили звести багатоповерховий житловий комклекс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.