Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 8 жовтня 2021, 12:34

Влада лобіює інтереси окремих груп, а не українців – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Наразі іноземний інвестор та вітчизняний мають нерівні умови щодо захисту своїх прав з боку держави.

Про це напередодні в коментарі УНН зазначив народний депутат від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

За словами політика, монобільшість ухвалила законопроект щодо так званих «інвестиційних нянь», який зокрема стосується іноземного інвестора.

«Ця та інші ініціативи влади ставлять в нерівні умови тих, хто інвестує в свою державу, тобто вітчизняних, українських інвесторів. До речі, ми не бачимо черги з компаній, які хотіли б вкладати саме в нашу економіку, промисловість, взагалі бізнес», – вважає Михайло Цимбалюк.

На думку політика, створення та робота тимчасової спеціальної комісії з питань захисту прав інвесторів – це більше політичне лобіювання та допомога відповідним компаніям, а не реальний захист підприємців.

«Створення такої ТСК – це порушення закону, яке виглядає як певний лобізм. Це більше політичний крок, аніж реальна допомога. Більше того, виходить, що хто ближче до «тіла» і зможе потрапити до цієї комісії, то того і відстоюють? Я не вважаю, що у демократичному європейському суспільстві таке можливо. Я вивчав досвід інших держав і ніде не побачив існування таких ТСК», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.