Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

паркування у Львові

Середа, 13 жовтня 2021, 13:02

Паркувальні автомати Львова вимагають обладнати можливістю здійснювати оплату готівкою

паркування у Львові

У багатьох паркувальних автоматах Львова відсутня технічна можливість здійснювати оплату готівкою.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У четвер, 7 жовтня, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради депутат фракції Європейська Солідарність Володимир Лесик звернувся до міського голови з проханням обладнати паркувальні автомати міста як слід.

За його словами, у багатьох паркувальних автоматах Львова відсутня технічна можливість здійснювати оплату готівкою.

"На 14-ти з 50-ти майданчиків для платного паркування ЛКП "Львівавтодор" оплату за послуги паркування можливо здійснити лише у безготівковій формі. Як наслідок, часто трапляються випадки, коли водіїв, які не мають змоги оплатити паркування готівкою, безпідставно притягають до відповідальності за порушення правил паркування" – заявив Володимир Лесик.

Депутат пояснив, що з труднощами оплати за паркомісце стикаються іноземні туристи. Адже правила паркування на платних майданчиках для них недоступні, оскільки оператором паркування згадана інформація не дублюється англійською мовою.

"Прошу Вас, здійснити інвентаризацію усіх паркувальних автоматів на відведених майданчиках для платного паркування ЛКП "Львівавтодор" на предмет їхнього належного обладнання згідно з вимогами Положення про паркування траспортних засобів у нашому місті. Крім того, забезпечити технічну можливість оплати за паркування через паркувальні автомати усіма доступними способами: готівковим, безготівковим. А також забезпечити розміщення на майданчиках для платного паркування інформацію про правила паркування англійською мовою" – додав Лесик.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.