Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Середа, 13 жовтня 2021, 16:00

На Львівщині назвали райони із найбільшою кількістю вакцинованих освітян

школа на Львівщині

Станом на 12 жовтня у області від коронавірусу щепили майже 80% освітян.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Загалом у Львівській області вакцинували від коронавірусу майже 80% освітян. Найкращі показники у Яворівському, Стрийському та Золочівському районах.

Як заявив директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска, 95% відсотків закладів області працюють в очному форматі.

"Відомо, що до дошкільних закладів не було вимоги необхідного показника вакцинації, але ми здійснили заходи спільно з громадами, тож 60% працівників дошкілля вакицновано. Найкраще до червоної зони підготовлена спеціальна освіта" – наголосив Олег Паска.

За його словами, щоб запобігти поширенню коронавірусу Міністерство охорони здоров’я видало наказ щодо обов’язкової вакцинації працівників певних категорій, який набуде чинності із 7 листопада.

"Після вступу наказу в дію, керівники установ та закладів зможуть відстороняти від роботи невакцинованих працівників без збереження зарплати. Обов’язковій вакцинації згідно із документом підлягають працівники усіх тих категорій, які в силу виконання службових обов’язків мають контакти з великою кількістю людей. Перелік ще не остаточний і однозначно буде розширений найближчим часом" – додав Чемерис.

Працювати у червоній зоні зможуть лише ті заклади освіти, в яких буде 100% вакцинованого колективу.

Нагадаємо, станом на 7 жовтня у Львівській області 236 закладів загальної середньої освіти працювали дистанційно, а з 18 жовтня школи Львова переведуть на дистанційне навчання.

Додамо, з 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.