Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

берлінська подушка

ФБ Зручне місто

Середа, 13 жовтня 2021, 11:49

У Львові встановили першу берлінську подушку

берлінська подушка

Першу у Львові гумову берлінську подушку встановили на вул. Інструментальній, поряд із школою.

Про це повідомила пресслужба ГО "Зручне місто".

Ще у суботу, 9 жовтня, на вулиці Інструментальній у Львові, поряд із школою, встановили першу у місті гумову берлінську подушку.

Берлінська подушка є штучною нерівністю з гуми, яку розташовують на проїжджій частині, щоб змушувати легкові автівки знижувати швидкість.

Ширина подушки є такою, що приватні автівки мають виїхати на підвищення одним колесом. А спецтехніка та громадський транспорт, які мають ширшу колісну базу, пропускають цю нерівність між колесами. Берлінську подушку також може без зупинки об’їжджати двоколісний транспорт.

Зазначимо, ще одну берлінську подушку встановлять у Львові на вулиці Лінкольна, 1-3, де автомобіль збив двох дітей на переході.

Нагадаємо, депутати міськради звернулися до Андрія Садового та правоохоронців з вимогою притягнути до відповідальності винних у встановленні острівця безпеки на вулиці Луганській, де виникла смертельна ДТП.

Додамо, з листопада набувають чинності нові стандарти безпеки у частині "Безпека дорожнього руху. Знаки дорожні". Зображення дорожніх знаків привели у відповідність до Конвенції про дорожні знаки і сигнали та доповили новими дорожніми знаками. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.