Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Вівторок, 19 жовтня 2021, 10:21

У Львові організували рейди за дотриманням маскового режиму у маршрутках

львівські маршрутки

З 18 жовтня громадський транспорт міста перевіряють на дотримання карантинних вимог.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 18 жовтня у громадському транспорті міста ввели жорсткий карантинний режим, за порушення якого перевізники нестимуть відповідальність.

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, до проїзду не допускають пасажирів без захисних масок.

"Розпочалися перевірки роботи всіх видів транспорту. Мова і про комунальних, і про приватних перевізників. Перевіряють дотримання маскового режиму. Ми будемо дуже вимогливими щодо дотримання карантинних вимог" – наголосив Москаленко.

Він також додав, що у місті можуть збільшити кількість автобусів на рейсах.

Нагадаємо, з 18 жовтня у Львові посилили карантин: у школах запровадили канікули, а ринкам, ТРЦ та ресторанам дозволили працювати лише за наявності вакцинованих працівників. Також у місті затвердили протокол для перевірки вакцинації в закладах Львова.

А з 21 жовтня в Україні стартують перевірки Сovid-сертифікатів правоохоронцями.

Додамо, раніше у МОЗ заявляли, що не планують посилювати карантин для вакцинованих колективів закладів, компаній чи установ, якщо їх регіон потраплятиме в "жовту" чи "червону" зону епідемічної небезпеки, натомість з 20 вересня запровадили Covid-сертифікати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.