Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад на Львівщині

Вівторок, 19 жовтня 2021, 14:39

На Львівщині рівень госпіталізацій через Covid-19 увійшов в червону зону

медичний заклад на Львівщині

У Львівській області два показники перебувають у "червоному" рівні епіднебезпеки, що є умовою для посилення карантину.

Про це повідомила прес-служба Міністерство охорони здоров'я України.

Станом на сьогодні, 19 жовтня, у Львівській області рівень госпіталізацій хворих на коронавірус та завантаженість ліжок з киснем в лікарнях перебувають у "червоному" рівні епіднебезпеки, що є умовою для посилення карантину.

Зокрема, на Львівщині рівень госпіталізацій на 100 тисяч населення, який не має переважати 60, вже третій день поспіль перевищує допустимі показники: 18 жовтня зареєстрували 71,2 госпіталізацій, 17 жовтня – 70,8, а 16 жовтня – 70,3.

Також на Львівщині завантаженість ліжок з киснем становить 67,1% та 66% на 18 та 17 жовтня відповідно, хоча цей показник не має перевищувати 65%.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що карантин посилять у разі наявності підряд двох з чотирьох показників МОЗ. 

Крім цього, з 18 жовтня у Львові посилили карантин: у школах запровадили канікули, а ринкам, ТРЦ та ресторанам дозволили працювати лише за наявності вакцинованих працівників. Крім цього, у місті затвердили протокол для перевірки вакцинації в закладах Львова.

А з 21 жовтня в Україні стартують перевірки Сovid-сертифікатів правоохоронцями.

Додамо, раніше у МОЗ заявляли, що не планують посилювати карантин для вакцинованих колективів закладів, компаній чи установ, якщо їх регіон потраплятиме в "жовту" чи "червону" зону епідемічної небезпеки, натомість з 20 вересня запровадили Covid-сертифікати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.