Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

Середа, 20 жовтня 2021, 13:49

У Львові призупинили подачу опалення

опалювальний сезон

У місті призупиняють подачу опалення до житлових будинків до 22-23 жовтня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від сьогодні, 20 жовтня, у Львові призупиняють подачу опалення до житлових будинків. Відновлять теплопостачання в ніч з 22 на 23 жовтня.

Натомість, як наголосила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, до бюджетних установ – лікарень, поліклінік, садочків, подачу тепла не зупинятимуть.

"У зв’язку з потеплінням, ми призупиняємо подачу опалення до житлових будинків. Так, сьогодні вдень буде 15°С, вночі – 11°С, завтра – 16°С вдень, вночі – 10°С, і в п’ятницю вдень – 13°С, вночі – 6°С. Оскільки середньодобова температура впродовж цих днів буде вище 8°С, тепло до житлових будинків подаватися не буде. Відновимо його подачу вночі з п’ятниці на суботу, бо з суботи вже буде похолодання" – пояснила Маруняк.

За її словами, призупинення теплопостачання дозволить уникнути перегрівів у помешканнях та зекономить коштів на оплаті за тепло для мешканців.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Львові стартував з 11 жовтня, натомість минулоріч у місті розпочали опалювальний сезон з 16 жовтня, а завершили 29 квітня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.