Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Середа, 27 жовтня 2021, 17:30

Цимбалюк: Низький рівень вакцинації – це результат недовіри до влади

Михайло Цимбалюк

Інформкампанія щодо популяризації вакцинації провалена, а правоохоронці на вищому рівні мали б знайти винних у цьому, бо рекламних роликів чи бігбордів недостатньо.

Про це напередодні в ефірі телеканалу «Еспресо» зазначив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

За словами політика, молодь й так здебільшого вакцинується, упередження є у людей старшого віку у невеликих містах та селах, адже інформацію там отримують не завжди актуальну та правдиву.

«Пам’ятаємо, як українцям забороняли відвідувати парки та сквери, як поліція ганялася за чоловіком, який вирішив покупатися у Дніпрі, як закривали країну на вихідні – а потім виявилося, що це був просто жарт чи експеримент. А такі речі не забуваються, тому й зараз наші громадяни не знають, де правда, а де недоговорювання», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Нардеп нагадав, що фракція «Батьківщина» зареєструвала законопроєкт №5484, а профільний комітет його підтримав, згідно з яким єдиним дієвим способом заохочення українців до добровільної вакцинації є покриття ризиків їх можливих захворювань, включаючи тимчасову непрацездатність, інвалідність, смерть.

«Законопроєктом передбачено посилення юридичної відповідальності посадових та службових осіб, які допустили реєстрацію неякісних вакцин або порушили правила їх зберігання, транспортування або застосування», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.