Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Садівники Квітучого фонтану

П'ятниця, 29 жовтня 2021, 11:46

Ректори львівських ВНЗ започаткували локацію «Квітучий фонтан» у Стрийському парку

Садівники Квітучого фонтану

Вчора, 28 жовтня, у Стрийському парку, у Львові ректори та проректори львівських ВНЗ видали саджанці дерев на новій локації «Квітучий фонтан».

Про це Варіантів повідомили учасники акції, яка відбулася в рамках проєкт «Спільно творимо нове обличчя парку».

До висадки дерев долучились ректор ЛНУ ім. Івана Франка Володимир Мельник, начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук,  ректор Львівського державного університету внутрішніх справ Роман Благута та інші.

«Важливо, що наша наукова еліта власним прикладом заохочує громадськість Львова до відродження традицій культури опіки парку», - наголосили учасники акції.

Акцію висадки локації «Квітучий фонтан» підтримав також  відомий футбольний тренер Мирон Маркевич. Серед львівських компаній  до акції долучився «ЕкоДім».  

Проект нової локації «Квітучий фонтан» був розроблений науковцями Львівського лісотехнічного інституту.

Нагадаємо, 23 жовтня перша акція висадки нових дерев відбулась у Стрийському парку. Дерева висадили родини Маркевичів, Горбалів, Писарчуків, а також Юринці, Іонови, Федишини, родина Шурми тощо. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.