Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

телефони Nokia

Понеділок, 1 листопада 2021, 09:15

5 причин придбати телефон Nokia

телефони Nokia

У мільйонів користувачів Nokia асоціюється з якісними кнопковими телефонами, що тижнями не потребують заряджання.

Бренд і сьогодні випускає легендарні моделі, а також новинки відповідної якості. Чому варто придбати кнопковий телефон Nokia та коли він може знадобитися?

Переваги легендарного бренду

Компанії роками вдається підтримувати свій імідж та залишатися серед лідерів ринку. Телефон Nokia відразу викликає довіру, адже це перевірена часом техніка. Вона має низку переваг:

– надійність;

– зручність;

– компактність;

– швидкодія;

– довговічність.

Якщо ви користуєтеся телефоном Nokia, то точно знаєте, що він не вимикається раптово під час роботи. Зі смартфонами таке час від часу трапляється, оскільки це складніша техніка. Перегрітий процесор, недоліки програмного забезпечення, перевантаження – з кнопковими телефонами такого не трапляється. До того ж вони не потребують оновлень та можуть десять років працювати однаково швидко.

Це зручні апарати, якими легко користуватися. Лише декілька кнопок, окрім цифрових, дозволяють використовувати весь функціонал. Кнопки, на відміну від сенсора, не залипають і не зависають. Їх пошкодити вкрай важко, як і сам пристрій. Він має міцний корпус, що захищений від падінь та тріщин. Екран також захищений товстим склом, тому розбити його можна лише за екстремальних обставин.

Хоча мобільні телефони мають порівняно небагато опцій, але все працює швидко та відкривається натисканням відповідної кнопки. Ви не можете запустити зайві додатки чи збити налаштування випадковим доторком до екрана.

Чому кнопкові телефони й досі популярні?

Популярність зумовлена тим, що для багатьох користувачів перевагами залишаються якісний зв'язок та автономність пристрою. Вам не доведеться носити з собою зарядне чи повербанк, оскільки мобільний може працювати без підзаряджання тиждень і навіть довше. Усе залежить від моделі та місткості акумулятора. Тож продукція Nokia не лише не застаріває, але й стає справжньою класикою, що завжди залишається популярною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.