Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вбудована мікрохвильовка

Понеділок, 1 листопада 2021, 11:35

Як вибрати вбудовану мікрохвильовку?

вбудована мікрохвильовка

У сучасних кухнях все частіше використовують саме вбудовану техніку.

Вона потребує особливого ремонту, проте має багато переваг у порівнянні зі звичайними побутовими приладами, що стоять окремо. Певні особливості мають і вбудовані мікрохвильові печі, які представлені на ринку в різних модельних різновидах.

Переваги вбудованих мікрохвильовок

Як і вся вбудована техніка, такі мікрохвильовки обирають через те, що вони: 

– мають естетичний вигляд, їх мінімалістичний дизайн краще вписується у сучасну кухню;

– компактні та зафіксовані у просторі, а тому не виникає проблем з дротами та розміщенням, до того ж ні під мікрохвильовку, ні за неї не потрапить їжа чи бруд, а діти та тварини не будуть мати доступу до під'єднання;

– легко поєднуються з іншими кухонними приладами. 

У всьому іншому це така ж стандартна мікрохвильовка, що може готувати чи розігрівати їжу.

Як вибрати мікрохвильову піч?

Спочатку треба визначитися з місцем, де буде встановлено пристрій – важливо, щоб його розміри відповідали обраній шафі. Вбудовані моделі іноді встановлюють в їдальні чи у вітальні в невеликій квартирі.

Подумайте, яка вам необхідна місткість печі. Чим більший об'єм, тим більшим буде і корпус. Зустрічаються моделі від найменших на 20 літрів та до великогабаритних 40-літрових мікрохвильовок. Зверніть увагу на розташування дверцят. Як вам буде зручніше: щоб вона відчинялася праворуч, ліворуч чи донизу.

Розмістити пристрій можна на будь-якій висоті, і найчастіше це рівень столу. Під час монтування слід враховувати необхідну відстань від стіни до мікрохвильовки, а також між шафою та стінками приладу. Необхідні значення завжди вказані в інструкції.

Та особливими робить вбудовані мікрохвильові печі саме їхній унікальний дизайн. Вони гармонійно виглядають у комбінації з іншою технікою та глянцевими фасадами кухонних меблів, тож з ними легше створити дизайнерське оформлення помешкання.

Більшість моделей пасуватимуть до стандартних шаф, які йдуть у комплектах кухонь, тож підбір приладу не повинен стати проблемою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.