Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівводоканал

Понеділок, 1 листопада 2021, 15:59

Садовий шукає лікарню для медогляду водіїв Львівводоканалу

Львівводоканал

Львівводоканал передбачив 25 тисяч гривень для щоденного медогляду 50 своїх працівників.  

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" оголосило закупівлю у системі ProZorro на медичний огляд водіїв транспортних засобів, які переможець тендеру має провести до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартує 4 листопада, а початкова вартість закуплі становить 25 000 грн.

Як вказано у закупівлі, медичний заклад, який переможе у тендері, зобов'язаний проводити медогляди для 50-ти водіїв "Львівводоканалу" впродовж 20 днів.

Медогляди повинні проводяться закладом охорони здоров’я, який має ліцензію з медичної практики та повинен знаходитись у Львові. Вони включають:

- огляд терапевта з висновком "допуск до роботи";

- огляд психіатра;

- огляд окуліста;

- огляд хірурга;

- огляд нарколога;

- загальний аналіз крові.

Нагадаємо, у квітні 2019 року в.о. директора ЛМКП "Львівводоканал" призначили Дмитра Ваньковича, який до цього працював заступником директора з економічних питань ЛМКП "Львівводоканал". Натомість Валентина Вольського звільнили з посади очільника "Львівводоканалу" та призначили директором ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.