Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

народний дім у селі Нагірне

lvivoblrada.gov.ua

Понеділок, 8 листопада 2021, 17:08

Львівська облрада перерахувала понад 100 тисяч на ремонт народного дому на Самбірщині

народний дім у селі Нагірне

У Ралівській громаді відремонтували народний дім, на який з бюджету області виділили 113 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Цьогоріч у Ралівській громаді Самбірського району реалізували три мікропроєкти зі співфінансуванням з обласного бюджету.

Зокрема в кінці жовтня завершилися роботи з проведення капітального ремонту приміщення народного дому у селі Нагірне. У рамках проєкту в будівлі вдалося замінити стару дерев'яну підлогу на бетонну з керамічною плиткою, встановлено монолітні сходи, помальовано стіни приміщення та вмонтовано нове освітлення.

Станом на сьогодні народний дім уже здали в експлуатацію.

Загальна вартість ремонту становила 226 тисяч гривень, з яких 113 тисяч гирвень було перераховано з бюджету Львівської області, решту додали з місцевого бюджету Ралівської громади та зі спонсорських коштів.

Зазначимо, у народному домі села Нагірне діють бібліотека, дитячі гуртки та відомий аматорський ансамбль лемківської пісні "Юш мелем", який у 2002 році отримав статус народного аматорського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.