Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Четвер, 4 листопада 2021, 17:30

Батьківщина підтримала посилення відповідальності за підроблені Covid-сертифікати – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Фракція ВО Батьківщина підтримала у першому читанні законопроєкт про встановлення відповідальності за підробку Covid-сертифікатів.

Фракція ВО «Батьківщина» підтримала у першому читанні законопроєкт про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за підробку документів, що стосуються проведення профілактичних щеплень, який посилює відповідальність за підроблені Covid-сертифікати (№6084).

За словами народного депутата від «Батьківщини» Михайла Цимбалюка, зараз приблизно 40% громадян України проти вакцинації або ж не довіряють їй, але це передовсім недопрацювання влади, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Насамперед українська влада програла інформаційну вакцинальну кампанію. Як результат – маємо невтішну статистику того, що українці вдаються до підробки Covid-сертифікатів, аби мати доступ до робочого місця, громадського транспорту. Це результат бездіяльності нинішньої влади», – наголосив нардеп.

Він закцентував увагу на тому, що запропонований законопроєкт містить правовий нігілізм, тому потребує уважного доопрацювання.

«У цьому законопроєкті одна стаття заперечує іншу. Це підтверджують парламентські головне науково-експертне управління та головне юридичне управління. Зрештою «Батьківщина» підтримує цю законодавчу ініціативу у першому читанні, а до другого вона потребує суттєвого доопрацювання», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.