Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ольга Посипанко

П'ятниця, 5 листопада 2021, 10:34

Землі заказника Лісопарк Рудно будуть інвентаризовані – Ольга Посипанко

Ольга Посипанко

Лісовий заказник місцевого значення "Лісопарк Рудно" проінвентаризують.

Управління земельних ресурсів Львівської міської ради розпочинає інвентаризацію 50 га лісу та довколишніх земель в смт.Рудно. Відповідне рішення вчора, 4 листопада, ухвалила Львівська міська рада, про це розповіла депутатка міськради від Європейської Солідарності Ольга Посипанко.

За її словами, детальна інвентаризація передує процесу виготовлення технічної документації на лісопарк, формування земельної ділянки та її затвердження.

"Відомо, що свого часу Рудненською селищною радою по лісу були проголосовані надання земель, крім того, прокуратурою були накладені арешти та порушені кримінальні провадження. Свідома громадянська позиція мешканців свого часу не допустила забудову лісу, а створення заказника наприкінці 2019 року – унеможливило забудову і надання землі у приватну власність. Таким чином, інвентаризація 50 га лісу і прилеглих земель дасть чітку картину та розуміння подальших дій. Рекреаційна зона буде збережена", – розповіла Ольга Посипанко.

Депутатка, яка є співавторкою ухвали, наголосила, що потрібно оприлюднити результати інвентаризації та прийняти відповідні рішенння про скасування по наданих раніше ділянках.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.