Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фальсифікат

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 5 листопада 2021, 13:58

На Яворівщині викрили схему виготовлення фальсифікованого алкоголю та тютюну

фальсифікат

У складах магазинів та ресторанів  на території Новояворівської ОТГ поліція знайшла фальсифікат цигарок та алкоголю.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 5 листопада, правоохоронці провели 5 обшуків в складських приміщеннях кількох ресторанів та магазинів на території Новояворівської ОТГ Яворівського району.

"Виявили та вилучили більше 600 пляшок з алкогольними напоями без акцизних марок або акцизними марками сумнівного походження, більше 1400 пачок сигарет різних марок з підробленими акцизними марками, без акцизних марок та марками іншої держави, а також пластикові бочки, металеві кеги, скляні ємності – усі заповнені спиртовими сумішами, а також обладнання для самогоноваріння" – йдеться у повідомленні.

Загальна сума вилученого – понад 150 тисяч гривень. Усі товари скерували  на експертне дослідження.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Також правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення, та джерела постачання та мережу збуту контрафактної алкогольної та тютюнової продукції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.