Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Дуда

Фб Дуди

П'ятниця, 5 листопада 2021, 14:09

Роман Дуда просить розпочати будівництво дороги Рясне-Левандівка

Роман Дуда

Депутат звернувся до міського голови щодо будівництва дороги між районами Рясне та Левандівка.

Вчора, 4 листопада, на пленарному засіданні Львівської міської ради депутат фракції Європейська Солідарність Роман Дуда звернувся до міського голови щодо будівництва дороги між районами Рясне та Левандівка (вулиці Шевченка-Суботівська).

"Будівництво проектованої дороги від вул. Суботівської до мікрорайону Рясне предбачено стратегією розвитку Рясного, затвердженою рішенням виконавчого комітету ЛМР у лютому 2018 року. На жаль, як ми всі бачимо, з того часу будівництво дороги так і не розпочалось.

Саме ця дорога є вкрай важливою для мешканців Шевченківського району та й усього міста Львова, адже це єдине вирішення транспортного колапсу та розвантаження вулиці Шевченка, яка з'єднує Рясне з іншими частинами нашого міста" – запевнив Роман Дуда.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.