Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Івах

П'ятниця, 5 листопада 2021, 14:55

Сергій Івах просить додати кошти на придбання житла дітям-сиротам у Львові

Сергій Івах

Депутат звернувся до міського голови щодо реалізації прав дітей-сиріт на житло.

Вчора, 4 листопада, на пленарному засіданні Львівської міської ради депутат фракції Європейська Солідарність Сергій Івах звернувся до міського голови Львова Андрія Садового щодо реалізації житлових прав дітей-сиріт.

Депутат вважає, що Міська цільова програма співфінансування придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа на період 2016-2025 роки потребує виділення додаткових коштів.

"За період дії цієї програми було придбано всього 32 квартири. Станом на сьогодні у списку на черзі перебуває 245 позачерговиків даної пільги. Участь у програмі на 2021 рік зголосилися взяти 34 позачерговики, але через обмежене фінансування закінчується процедура придбання лише п’яти квартир.

Я вважаю, що ми повинні додатково виділити кошти на цю програму з метою реалізації житлових прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. Відсутність житла – найболючіша проблема таких дітей. Ми повинні всіма способами підтримати та подбати про них" – наголосив Сергій Івах.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.