Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

П'ятниця, 5 листопада 2021, 18:56

Депутатів впускатимуть на сесію облради за наявності Covid-сертифіката

Львівська облрада

Під час проведення сесії Львівської обласної ради у будівлю впускатимуть за наявності Covid-сертифіката або негативного ПЛР-тесту.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 5 листопада, президія Львівської обласної ради ухвалила провести пленарне засідання сесії Львівської обласної ради у вівторок, 9 листопада.

З метою мінімізації ризиків поширення коронавірусу під час проведення сесії Львівської обласної ради у будівлю ради допускатимуть депутатів обласної ради, запрошених доповідачів, журналістів та працівників апарату ради за наявності Covid-сертифіката або негативного ПЛР-тест, а присутність інших осіб обмежать.

"Будуть посилені заходи безпеки на засіданні сесії. Відповідно буде проводитися перевірка ПЛР-тестів або Covid-сертифікатів у депутатського корпусу. Дуже приємно, що сьогодні депутатський корпус майже на 100% вакцинований. Це є хороший приклад для мешканців Львівщини для того, щоб вони також потурбувалися про своє здоров'я" − повідомила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Як повідомила Ірина Гримак, наразі більшість депутатських фракцій у Львівській облраді вакциновані в повному складі. Зокрема, це фракції "Самопоміч", "Голос", "Батьківщина", а у фракції "Європейська солідарність" вакциновані 26 депутатів з 28.

Нагадаємо, минулого тижня у Львівській обласній раді не відбулось пленарне засідання сесії у зв'язку з поширенням Covid-19 серед депутатів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.