Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Лікарня швидкої допомоги

wikimapia.org

П'ятниця, 12 листопада 2021, 16:37

Лікарня швидкої медичної допомоги витратить майже 16 мільйонів на благоустрій своєї території

Лікарня швидкої допомоги

Лікарня швидкої медичної допомоги замовила за 15,8 мільйонів гривень ремонт території та влаштування алей у львівської будфірми.

Комунальне некомерційне підприємство "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м.Львова" провело закупівлю у системі ProZorro на капітальний ремонт території лікарні з влаштуванням алей на вул. І. Миколайчука, 9, які переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартував 11 жовтня, участь у ньому взяли ТзОВ "Будівельна компанія "Захід нео буд", ПП "Західбуд-плюс" та ТОВ "Білдінпарт", які запропонували здійснити благоустрій лікарні за 14 693 184,56 грн, 15 870 384 грн й 15 910 259,49 грн відповідно. Переможцем обрали ПП "Західбуд-плюс", а початкова вартість закуплі становила 16 436 278,40 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має облаштувати територію навколо лікарні, зокрема прокласти пішохідні алеї та здійснити водовідведення.

За даними аналітичної системи YouControl, ПП "Західбуд-плюс" зареєстроване з 2007 року у Львові, займається будівництвом доріг і автострад, житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є мешканець села Підбірці Пустомитівського району Станіслав Кузьма. Йому також належить львівська будфірма "Західбудпроект".

Зазначимо, Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова знаходиться на вул. І. Миколайчука, 9, вона надає цілодобову екстрену стаціонарну медичну допомогу населенню. Лікарня є найбільшою медичною установою в Західній Україні та розрахована на 910 ліжок. На базі лікарні сьогодні працює 7 центрів та 25 відділень.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року виконком міськради затвердив містобудівну документацію для будівництва вертолітного майданчику на території лікарні швидкої допомоги Львова. А у липні того ж року служба авіації надала дозвіл на облаштування вертолітного майданчика на території цієї лікарні.

Також для Лікарні швидкої медичної допомоги закуплять у лізинг обладнання вартістю 46 мільйонів гривень.

Додамо, наприкінці січня цього року депутати Львівської міськради обстежили стан лікарні швидкої медичної допомоги Львова та виявили, що більшість її приміщень знаходяться у незадовільному стані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.