Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

handbookbride.ru

Понеділок, 21 січня 2013, 15:37

Колодій просить Верховну Раду змінити закон, аби профінансувати довибори

Голова Львіської облради Петро Колодій звернувся до голови Верховної Ради України, голови Комітету бюджету та голови Комітету місцевого самоврядування, аби на законодавчому рівні врегулювати питання про фінансування проміжних виборів до Львівської обласної ради.

Про це Колодій повідомив сьогодні, 21 січня, під час наради, присвяченій проблемі фінансування довиборів, інформує кореспондент Варіантів

За словами Колодія, є багато розбіжностей між фінансуванням довиборів та 142 статтею Конституції України, згідно з якою вибори депутатів мають фінансуватись з державного бюджету.

Він також додав, що народний депутат від ВО "Свобода" Ірина Сех вже напрацювала відповідний законопроект, який найближчим часом внесуть на голосування до ВР.

Нагадаємо, за оприлюдненою сьогодні інформацією, деякі виборчі комісії Львівщини надрукували виборчі бюлетені без відома ТВК. 

Раніше голова Львівської територіальрної ОВК Микола Щур заявляв, що проміжні вибори до Львівської обласної ради вже можна вважати зірваними через відсутність фінансування.

Через це ТВК подаватиме в суд на Львівську ОДА. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.