Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 8 листопада 2021, 17:30

Тиждень кадрових ротацій у Кабміні – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Тиждень кадрових ротацій у Кабінеті Міністрів України.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Складається враження, що парламент застряг у питаннях більше особистісного характеру або тих, які формують на Банковій в Офісі Президента – минулого парламентського тижня змінювали президію Ради, а цього – низку міністрів.

Якщо проаналізувати роботу минулого тижня, то серед позитивних рішень – це Законопроект, який посилює відповідальність за підробку Covid-сертифікатів та Проект Закону про забезпечення лікарень кисневими станціями.

Окрім того, минулого тижня парламент проголосував у першому читанні проект Державного бюджету на 2022 рік. На жаль, правки команди ВО «Батьківщина» щодо підвищення соціальних гарантій українцям (збільшення прожиткового мінімуму, мінімальної пенсії та зарплати) так і не отримали підтримки у «монобільшості». Зрештою – рук не опускаємо, бо ж вода камінь точить», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.