Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

foto.delfi.ua

Понеділок, 21 січня 2013, 16:10

Кабмін поділив області між міністерствами: Львівщина дісталася Міноборони

Кабінет міністрів України визначив міністерства, віце-прем'єр-міністрів та відповідальних урядовців за взаємодію з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Про це йдеться у розпорядженні від 14 січня 2013 року № 17-р оприлюдненому на сайті Кабміну.

За безпосередню взаємодію із Львівщиною, зокрема, відповідатиме Міністерство оборони.

Тим часом співпрацею із Автономною Республікою Крим та м. Севастополь відповідає Міністерство економічного розвитку, за Харківську область – Міністерство доходів і зборів, Житомирську та Херсонську - Міністерство аграрної політики, Київську – Міністерство внутрішніх справ, Вінницьку та Чернігівську – Міністерство соціальної політики, Рівненську та Черкаську – Міністерство фінансів; координатором роботи з цими регіонами визначено першого віце-прем’єр-міністра Сергія Арбузова.

Безпосередню взаємодію із Кіровоградською та Хмельницькою областями забезпечує Міністерство промислової політики, Луганською та Чернівецькою – Міненерговугілля, Закарпатською – Мінприроди; координатор цих регіонів – віце-прем’єр-міністр Юрій Бойко.

Взаємодію із Волинською та Івано-Франківською областями покладено на Міністерство юстиції, Дніпропетровську та Одеськау – Мінрегіон, м. Київ – Мінінфраструктури; координатором роботи з цими регіонами визначено віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула.

Крім того, взаємодію із Запорізькою та Миколаївською областями покладено на Міністерство культури, Сумською – Міністерство закордонних справ, Полтавською та Тернопільською – Міністерство охорони здоров'я, Донецькою – Міністерство освіти і науки, молоді та спорту; координатор цих регіонів – віце-прем’єр-міністр Костянтин Грищенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.