Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівське сміття

Середа, 24 листопада 2021, 14:03

Маруняк відповідатиме за екологічні проблеми Львова

львівське сміття

Андрій Садовий створив робочу групу для вирішення екологічних проблем Львова.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №537 від 10 листопада 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для розробки концепції природоорієнтованих рішень, які сприяють вирішенню екологічних проблем Львова.

"З метою розробки концепції природоорієнтованих рішень, які сприяють вирішенню екологічних проблем Львівської міської територіальної громади та адаптації міського простору до наслідків кліматичних змін утворити робочу групу" – йдеться у документі.  

Керівницею робочої групи стала заступниця міського голови з питань
житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, а її заступницею –начальниця управління екології та природних ресурсів міськради Олександра Сладкова.

До складу групи також увійшли: головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, начальникця управління освіти міськради Зоряна Довганик, начальниця управління з питань поводження з відходами Оксана Кошак, директор ЛМКП "Львівводоканал" Дмитро Ванькович, директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк, радниця міського голови Ірина Оршак, депутат Львівської міськради від Самопомочі Володимир Лучишин. 

Робоча група має до кінця листопада цього року надати план заходів з реалізації природоорієнтованих рішень на території Львівської МТГ, а до 1 березня 2022 року напрацювати концепцію природоорієнтованих рішень, які сприяють вирішенню екологічних проблем Львова, використовуючи міжнародний досвід та враховуючи українське і міжнародне законодавство у сфері екології, благоустрою й містобудування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.