Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

photo.i.ua

Понеділок, 21 січня 2013, 16:42

Східниця отримала кошти ЄС на будівництво багатофункціонального відпочинкового комплексу

Курорт Східиця у Львівській області та курорт Полянчик (гміна Соліна, Підкарпатське воєводство, Республіка Польща) отримали кошти на реалізацію проекту під назвою «Полянчик і Східниця – використаємо разом наші туристичні та культурні потенціали для покращення  конкурентоспроможності Карпатського краю».

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Східницької сільради.

Кошти у сумі 538 тис. євро надані у межах Програми Транскордонного Співробітництва Польща – Білорусія – Україна 2007 – 2013 для будівництва відпочинкового комплексу-амфітеатру, який носитиме розважальну, спортивну та оздоровчу функції.

Проект буде реалізовуватися у 2013-2014 роках.  Перший транш прийде в другому кварталі цього року.

«В центрі Східниці планується збудувати  багатофункціональний відпочинковий комплекс – амфітеатр. Основу амфітеатру складе арена-сцена 20 на 40 метрів, де відбуватимуться і концерти, і спортивні заходи. Трибуна для глядачів запланована на 500 – 550 посадкових місць буде поділена на сектори,проходи між якими можуть бути використані, як питні галереї бювету, зали для більярду тощо. В цьому комплексі будуть також розміщені танцювальний та дитячий майданчики», – зазначено у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.