Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Наталія Шелестак

Варта 1

П'ятниця, 12 листопада 2021, 12:55

Львівським медикам затримують заробітну плату

Наталія Шелестак

Бюджетна комісія міськради доручила визначити причини та розміри затримки оплати праці у лікарнях Львова.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

На засіданні постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету у Львівській міській раді розглянули скарги лікарів одразу декількох медичних закладах міста на затримки із виплати заробітної плати.

Через це голова комісії, депутатка від ВАРТА Наталія Шелестак дала протокольне доручення управлінню охорони здоров’я визначити причини та розміри затримки оплати праці у лікарнях Львова.

Також комісія доручила розпорядникам коштів прозвітувати про те чи відбувалось фінансування програм у їхньому закладі, наскільки ефективними були ці програми та чи є потреба впроваджувати їх у майбутньому.

"Десь є затримки фінансування від Національної служби здоров'я України, а десь причин ми так і не знаємо. Але щоб це не було, ми не можемо допускати, щоб наші лікарі залишилися без можливостей забезпечувати себе та свою сім’ю. І це все в нелегкий час боротьби з пандемією Covid-19, коли вони день і ніч працюють, щоб врятувати людські життя. Тому ми з колегами проконтролюємо, щоб всі розпорядники пояснили причини виникнення таких затримок та разом спробуємо розв'язати цю проблему" – пояснила Наталія Шелестак.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.