Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

odri stachiw

Понеділок, 21 січня 2013, 19:29

«Різдвяна коляда» у Львові визначила переможців та нагородила учасників

Вчора, 20 січня, у Львові у спорткомплексі «Грація» на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36) відбувся фінальний концерт конкурсу «Різдвяна коляда», який проходив за підтримки Петра Писарчука на Львівщині.

Після виступів дітей нагородили дипломами учасників та подарунками, а також визначили переможців.

Переможців визначало журі у складі директора телецентру «Кадрики» Ірини Веньгрін-Климович, співаків Владіслава Левицького та Маріанни Ільків та директора спорткомплексу «Грація» Ганни Лащук.

У попередньому кастингу взяли участь понад півтисячі колядників із різних куточків області, серед них і професійні колективи із Миколаївського, Жидачівського, Турківського, Перемишлянського, Кам’янка-Бузького та інших районів області. А на гала-концерт потрапили найкращі 15 сольних виконавців та 17 колективів.

Гран-прі конкурсу серед сольних виконавців отримала 12-річна Марта Рак із Новояворівська зі своєю колядкою Свята ніч, яку після нагородження дівчинка виконала на біз. Також відзнаки конкурсу та планшети у подарунок отримали Роман Мазурчак, Вікторія Бігун та Дмитро Хвостенко зі Львові і Вікторія Мечиташвілі із Червонограду.

Колектив «Оберіг» школи села Гніздичів Жидачівського району дістав Гран-прі серед колективів – диплом переможця та LED телевізор.

Ще чотири призових місця посіли колективи «Миколаївська школа мистецтв» (м. Миколаїв), «Бойківські переспіви» (м. Турка), вокально-естрадний ансамбль «Вишиваночка» (ДЮСШ Залізничного району м. Львова) та ансамбль дитячого будинку «Вишенька» с. Жовтанці Камянко-Бузького району, які також отримали відзнаки та цифрові фотоапарати у подарунок.

Загалом призи (фотоапарати, системи DVD-караоке та флешки) отримали усі виконавці та колективи, які були обрані для участі у Гала-концерті. А також наймолодші трирічні колядники, які отримали у подарунок іграшки.

Фото із концерту тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.