Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

СБУ

СБУ

Вівторок, 16 листопада 2021, 14:52

Заступника керівника одного з райвідділів Центру пробації Львівщини викрили на хабарництві

СБУ

Посадовець налагодив схему отримання хабарів від колишніх в’язнів.

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці викрили на хабарі заступника начальника одного з райвідділів Центру пробації Львівщини. Зокрема, посадовець організував схему отримання хабарів.

"Заступник начальника систематично вимагав хабарі з раніше судимих та засуджених на умовний термін. За певну суму винагороди ділок обіцяв вирішити питання щодо непритягнення їх до відповідальності у зв’язку із неприбуттям на відмітку в органи пробації" – йдеться у повідомленні СБУ.

Як пояснили у прес-службі Львівської обласної прокуратури, службовця затримали від час отримання 400 доларів у засудженого, якому суд призначив періодично з’являтися для реєстрації до Центру пробації Львівщини.

Наразі тривають слідчі дії. Поліція провела обшуки за місцем роботи, проживання та в автомобілі хабарника. Йому повідомлили про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 368 КК України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.