Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 17 листопада 2021, 12:34

17 листопада у Львові спрацюють навчальні сирени

Львів

Сигнали цивільного захисту лунатимуть з 14:50 до 14:55 год.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 17 листопада, з 14.50 до 14.55 год у Львові перевірятимуть готовність автоматизованої системи централізованого оповіщення. 

Як уточнили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, сирени вмикатимуть по всьому місту. 

"Це буде навчальне оповіщення за сигналами цивільного захисту з увімкненням мобільних та стаціонарних комплексів гучномовного обладнання, електричних сирен та передачі інформації через телебачення та радіомовлення. Практичних заходів відпрацьовувати не будуть", – зазначили у міськраді.

В управлінні зауважили, що звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту "Увага всім". Почувши його, слід увімкнути гучномовці проводового радіомовлення, налаштувати ефірні радіоприймачі в ФМ-діапазоні (UA:Українське радіо 103,3 МГц), а телевізійні приймачі переключити на ефірні канали цифрового телебачення (UA:Львів та "Перший Західний") та прослухати повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.