Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад

Середа, 17 листопада 2021, 11:23

МОЗ планує посилити правила карантину у жовтій зоні

медичний заклад

Міністерство охорони здоров'я планує ввести вимогу про повний курс вакцинації для працівників та відвідувачів закладів у "жовтій" карантинній зоні.

Про це повідомило РБК-Україна.

Сьогодні, 17 листопада, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко на брифінгу повідомив, що в Україні планують посилити правила карантину. Зокрема, в "жовтій" зоні планують ввести повний курс вакцинації, як для працівників так і для відвідувачів закладів.

Як повідомив Ляшко, Міністерство охорони здоровя працює над змінами до постанови про адаптивний карантин.

"Зміни будуть передбачати, що і в "жовтому" рівні епідемічної небезпеки для роботи в карантиних обмеженнях необхідно буде мати повний курс вакцинації, як для працівників так і для відвідувачів" − повідомив Віктор Ляшко.

Зазначимо, на сьогоднішній день у "жовтій" зоні перебуває дві області − Закарпатська та Кіровоградська. Наразі у "жовтій" зоні Covid-сертифікати для відвідування закладів харчування, ТРЦ чи масових заходів не обов'язкові, такі обмеження діють у "червоній" зоні.

Нагадаємо, з 30 жовтня у Львівській області запровадили "червоний" рівень епідемічної небезпеки, а з 22 листопада у області для проїзду приміськими маршрутками або залізницею необхідно мати Covid-сертифікат.

Додамо, з вересня в Україні запровадили Covid-сертифікати для вакцинованих, а у Міністерстві охорони здоров'я пояснили, коли не можна робити щеплення від коронавірусу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.