Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Новороздільська лікарня

rozdil.lviv.ua

Середа, 17 листопада 2021, 14:05

Немовля, яке підкинули у Новому Роздолі, перебуває під опікою лікарів

Новороздільська лікарня

Лікарі Новороздільської міської лікарні опікуються новонародженою дівчинкою, яку знайшли вчора підкинутою у Політехнічному коледжі міста.

Про це Варіантам повідомила лікарка акушер-гінеколог Катерина Шиманська.

"Результати аналізів в нормі, життю і здоров'ю дівчинки нічого не загрожує.  Жителі Нового Роздолу допомагають нам, приносять памперси та інші речі, необхідні для догляду за дитиною" − розповіла Катерина Шиманська.

Лікарка також додала, що наразі соціальні служби займаються немовля. Їхні працівники підготують документи, необхідні для усиновлення.   

"Можливо хтось захоче дівчинку усиновити" − сподівається Катерина Шиманська.

Нагадаємо, вчора, 16 листопада, у Новому Роздолі, на сходах Політехнічного коледжу охоронник знайшов новонароджену дитину. Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції у Львівській області. Поліція встановлює обставини події та особу матері. 

Автор: Роксолана Шиманська  

Новина підготовлена в рамках проекту "Організаційна підтримка місцевого незалежного медіа", який реалізується за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.